Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

paranyuszi-megmondja

Friss topikok

A NAGY DUETT ... újratöltve... 2/04.

2013.03.04. 20:57 paranyuszi (törölt)

309260_500984633281943_1417972129_n.jpg

Wo hooo, újra itt van a kis pinkesitett vasárnap esti retró eszméletvesztés! Clau ezúttal, úgy tűnik egy pizsi partyról szökött el a műsor kedvéért, Trilla ismét szex utáni borzas hajat visel, és a szürke majdnem 50 árnyalatában pompázik (gyanús nekem ez a stylist! ;) ) pólóján Madonna: True Blue című albumának lenyomata. Zsidró Tamás ma este a frizurákat készíti és már nem énekel. Yess!


A zsűri természetesen változatlan:

Ámor Klárika

Dobrády Ákos

Kasza humor Tibcsi

Ne is szaporítsuk a szót, csapjuk bele hát a versengésbe, tűkön ülök a kíváncsiságtól már most, hogy ma este vajon melyik párocskától búcsúzunk!

Szabó Győző - Nagyon Király Linda

484899_500984953281911_138644689_n.jpg

Amy Winehouse (RIP) -Rehab, a dal választás sejthetően nem a véletlen műve, Linda már járt a rehabon látogatóban, Győző pedig elmondása szerint megküzdött a saját démonjaival és győztesen távozott a csatatérről. Mondjuk a dal ennek nagyjából a szöges ellentétéről szól, de ne legyünk szőrszál hasogatóak! Nővérke ruciban és köntösben kezdik, de nem meglepő módon a dal egyik fordulópontján letépik magukról a felső ruházatot. Lindán fekete testhez álló ruha és  szögecsekkel kirakott  fekete vastag bőröv figyel. Lesz itt még a híres nyakkendő is, higgyetek nekem! Győző nem fültépően hamis ma este, Linda hangja még mindig hallószerveket bizsergetően gyönyörű. Ezzel nem Győző teljesítményét minősítem, de ha Linda Kiszel Tüncivel állna ki énekelni, még akkor sem az utolsó helyen végeznének. A dal hirtelen átvált Pink egyik kevésbé befordulós dallamocskájára, ezt a lécet is szépen megugorják!

A zsűri értékel, Tibcsi felajánlja Klárikának, hogy az öltöző homályában bevezeti őt a tudatmódosító szerek rejtelmeibe... Khmm Videót kérünk róla!
Ezután még Tibcsi  -az általam is kedvelt- Love Actually című filmből idézi az elhíresült mondást:

"Gyerekek! Ne vegyetek drogot! Legyetek rock sztárok, és megkapjátok ingyen! "

Klárika 10 pontot ad, szerintem kicsit tetszik neki Győző. :)

Lakatos stílus Márk és Bangó királynő Margit előtt kapunk egy kis előcumit a méltán népszerű ( :D ) Hal a tortán című  műsorhoz.

226439_500985216615218_900645183_n.jpgAz előzetes videóban a zenei szerki megint remekel "if it doesn't kill you makes you stronger"-t kapjuk zenei aláfestésként a történethez, melyben szereplőink a múlt heti fiaskóról beszélnek.

Annyira trükkösen csinálják a színcserét a felvételen, hogy a dal közepéig kajak meg voltam győződve, hogy lila színű ruhát viselnek mindketten! Péterfy Bori- la bambája csendül fel. Márk számomra nagyon pozitív személyiséggé avanzsált, a hangja egyre jobb, igazi show-t csinál a színpadon, és láthatóan maximálisan figyel partnerére. Zsidró T. a királynő haját szerintem egy laza bosszúnak szánta. És megint egy kis villogás Márk tökéletes spanyol tudásával, a dal átvált a Gypsy Kings La bamba-jává. A királynő minden rockert megszégyenítően dobálja a haját, mondjuk villázni még nem kezdett...  Clau megjegyzi a produkció után, hogy Margit ma Lady Bon Jovi. Márk egyből lecsapja a lasztit: Kicsoda? Én???  LOL

Dobrády dícsér,  egyébként tényleg jók voltak. És már repül is a 3 tizes!

Nem rossz a műsor, de amikor -emlékeim szerint- a második részben Lázárral együtt beb*szcsizott az egész bagázs, sokkal szórakoztatóbbak voltak!

Mauuunika és Gáspár Laci érkezik

575982_500985236615216_1636481556_n.jpgMóuunika az előzetes bejátszásban elmeséli, hogy neki egy életre beleégett az agyába az előző adásban énekelt koreai szöveg. Huhha, akkor már nem sok hely maradt ott. Móuunika folyton csukott szemmel énekel és iszonyúan hamis meg még hangos is - veszélyes kombó- de ennek ellenére is cuki és aranyosan adja magát elő. Végre ruhát adtak rá nadrág helyett, és fekete harisnyában még női szemmel nézve sem rossz a lába. Nekem csak az a furcsa, hogy a dalt "Killing me softly..." végig egy bájos félmosollyal adják elő, ráadásul, félig RNB stílusban, miközben a szöveg valódi jelentését ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor valaki úgy érzi beledöglik annyira kicsinálja valaki érzelmileg. A végén még valami gospel kórus szerű is megjelenik a háttérben, jesszum pepi!

Dobrády értékel: lelkesedés csillagos 5-ös, csak ez a fránya éneklés ne volna... Well, jogos. Klárika ismét nem létező szerelmi szál szövődését sejti, Tibcsi lazán ledagizza mindkét szereplőt.

Clau ma este nagyon hasít, Szulák Andit Rózsaszín Párducinának nevezi, Móunikának pedig megjegyzi: "tök tisztán énekelted ... a műsor előtt még ... " LOL

72411_500985339948539_262893731_n.jpg

Extra produkció, pontosabban Agárdi Szilvi és Pál Voice Dénes érkezik. Nem is fűzök hozzá semmi egyebet, minthogy nagyon szép ez a lány, bátor is, és csodaszép hangja van. Pál Döncit már rommá veséztük más fórumokon, úgyhogy nem pazarolom rá a betűket itt.

Cseke Böbe Katinka - Kökény Attila

574937_500985406615199_1688796294_n.jpg

Moves like Jagger... wooooooo... És persze, hogy Stones jeles pólót adtak Kökény Attilára! Végre eltalálták Katinka ruháját is!! Ez a kép pont nem jó, de ebben tényleg jól nézett ki. Attila szerint Katinka wooozása kicsit kutyaszerű és kevésbé angolos, egy kis Frakk zene nem maradhat ki a háttérből. Katinka még mindig hamis, és ha hanyagolná a pornográf mozgást és szájmozdulatokat (amiktől helyenként olyan tésasszonyos) szerintem még ennél is cukibb lenne. Hátul a lihegő - dühöngőben is tombol mindenki!

Tibcsi "szexuálisan túlfűtött pszicho anakondának" nevezi Katinkát!!! LOL és LOL  Tibcsi, I am in love...eljött a pillanat!!! :)
Clau ma abszolút fika mester: "Katinka, hogy ment az angol, egyáltalán tudod hogy angolul énekeltél?"  No comment, látod Clau, megy ez vodka nélkül is! :)

Dopeman Willis - Szinetár Dorci

601239_500985419948531_1046970385_n.jpg

A szívem vigyáz rád. Ó, csak nem egy közhelyekkel teli musical? DE! A díszlet tele gyermek fotókkal, nos igen, a gyerkőcös és a kutyás fotók mindig pontszám növelőek, mint tudjuk. Dopeman kegyetlenül hamis, a produkció szerintem rémes, Dorcinak szép hangja van, de ezúttal nincs show, csak nyál, töménytelen mennyiségben, a fülem maradandó károsodást szenvedett.

Furcsa módon a zsűri kevésbé fanyalog, talán a zenei szerkesztő ( Bereczki Zoltán ) áll mögöttük egy élesített puskával a  kezében? Egy, csak egy legény van talpon a vidéken, vagy Kasza T. golyóálló mellényt visel ...  kimondja a tutit amit én is gondolok, a meghatódás elmaradt, az ének hamis volt, a musicalt meg... hagyjuk már !!!!!

Márkék vezetnek a versenyben és jelenleg Móunikák kullognak a sor végén.

Papp pimasz Gergő és Szulák pocak Andi a következő játékos

601159_500984383281968_2056557494_n.jpg

Ketchup Song... ( az eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=6IQ0snWgef0 ) Gyerekek... de tényleg... Ettől a daltól  a maga idejében is minden jóérzésű ember azonnal nyiszálni kezdte az ereit, nemhogy még újra hallgassuk! Ráadásul mintha lassítva is lenne néhány ütemet! Részben le a kalappal előttük mert egy ekkora f*stalicska nótát bevállaltak, amiről ráadásul senki a Föld nevű bolygón nem tudja, mi a a túróról szól, másrészről viszont Geri hamis, a színpadon nekem ő tűnik folyton pszichonak, és slussz poénként az egyik résznél teljesen elrontotta! A Popeye contra pink hableány szerkó számomra értelmezhetetlen. Gergő azt mondja, ő jól érezte magát a színpadon, igen, mi is ezért ülnénk itt a tévé előtt vasárnap este, és bár Szulák Andit bírom, ez a produkció kegyetlen rossz volt.

Nincs igazán tökös zsűri tag, még Klárika sem, maximum pontot kapnak, bár azt nem értem, hogy mire?

Gesztesy Shrek Károly - Csézy

644416_500984426615297_358696198_n.jpg

Cohen:  hallelujah ÓÓÓ, Bocsi, remélem nézed a műsort!!! :)  Csak maximum 852 ezerszer hallottuk már ezt a számot, ilyen olyan zenés vetélkedőkben, de lássuk Shrekkék előadásában!  Gesztesi zongorázik, ezúttal szépen énekel és talán az újra élesztő készülékre sem lesz szükség. Csézy egy kis robothhhgép angolt nyomat. Azt kell mondjam, ma nekem ők tetszettek a legjobban, volt hangulata a nótának és elkapott engem is egy pillanatra. A  végén Shrek csúcspoénja: Szamár, ott vagyunk már???????  LOL !!!  Gesztesi ma vitte a pálmát ezzel a beszólással!

Jujujjj mennek már a puszikák Csézynek, szerintem ha a kis zöld szörny nem vigyáz, Clau letépi ezért a fejét a lihegőben!

Papp Gergőék vezetnek, Móunika még mindig sereghajtó. Dráma van, mindjárt ÖSSZEFÉSÜLIK a szavazatokat!

542793_500984496615290_1891207213_n.jpg

Újabb extra produkció, Galambos dáridó Lajos és Dukai Regina. Ismét megmutatják a VESZÉLYZÓNÁT, (várom mikor ugrik elő Denzel Washington) azaz az utolsó 3 helyezettet. Hogy ennek a vége előtt pár perccel mi értelme vagyon? Nincs rá válaszom.

Én korábban hallottam egyszer Reginát énekelni, és akkor azt volt a benyomásom, hogy olyan Franklin-es gyönyörű hangja van, de valahogy most megint olyan bizonytalannak tűnt nekem. Node őket nem is kell értékelnünk! :)  Lecseng a No more tears utolsó taktusa, és a végső 3 perchez érkeztünk!  A zsűri értékel, Klárika szerint mindenki sokat fejlődött, lássuk be, volt honnan... Dobrády szerint a zsűri ma vajszívű volt, de ez gyorsan el fog múlni. Ámen.

Izgalom a köbön, kis időhúzással érkeznek a továbbjutók, de nem a tovább jutás sorrendjében:

Ötezredszer is elmondják, hogy Szandiék 3 szavazat miatt estek ki, na és??? Kit érdekel, ha egy szavazattal estek is ki, ez a játék lényege!

Lakatos Márk és  Bangó Margit

Gesztesi és Csézy

Papp Gergő és Szulák Andi

Dopeman és Szinetár

Király Linda és Szabó Győző

Cseke Katinka és Kökény A.

295613_500985256615214_423763809_n.jpg

Móunikáék távoznak tehát, szerintem messze nem az övék volt ma este a legrosszabb teljesítmény, de a nézők vagy a zsűri ? döntöttek...  Sajnálom mert szerintem Móunika egy szimpatikus és végtelenül szerény oldalát mutatta. Jönnek a legjobb pillanatok és véget ér a móka a mára...

6 páros verseng tovább a győzelemért.


Jövő héten, ugyanitt :D

23 komment

Címkék: humor csajok pasik irónia sztárpárok 2013 énekverseny nagy duett Till Attila Liptai Claudia super tv2 Bangó Margit Lakatos Márk show műsor

A bejegyzés trackback címe:

https://paranyuszi-megmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr945116585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.04. 21:44:32

ELSŐ!!!!!!!!!!!!

Én szerettem a ketchup songot!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.04. 21:47:00

Egyébként Gesztesi tutkó tud énekelni, csak szívat itt mindenkit :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.05. 18:59:07

Amúgy minden színésznek kellett énekelnie régen.

paranyuszi (törölt) 2013.03.07. 13:58:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Mostanában nem rohanok -annyit- ... :) ÁÁ így még ennyit se fogok aludni ... :D

Tündérke21 2013.03.07. 22:27:52

Nekem ez a kedvenc ketchup song feldolgozásom, szerintem jobb, mint az eredeti :-)

www.youtube.com/watch?v=WCiWTLNJN6w

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.08. 05:34:47

@paranyuszi: Pedig a köz érdekében mindent meg kell tenned, ha kell, le kell mondanod az alvásról :D

@Tündérke21: hm, ez olyan más, nagyon más :D

paranyuszi (törölt) 2013.03.08. 17:44:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Persze... nem gáz... :DD majdnem nulla alvással is rettentő értelmes gondolataim vannak... :D

paranyuszi (törölt) 2013.03.09. 09:58:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ne legyél nagyon letörve de van egy ici pici rossz hírem számodra az új posztomban. :D

paranyuszi (törölt) 2013.03.11. 18:38:40

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nem vetted észre az új blogot? :D ISFMI megnősült... :D

laza két óra és kész leszek....

Borzasztó, hogy a munka a blogírás rovására megy... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.12. 18:30:59

@paranyuszi: nem, de új posztot láttam :P:P:P

A blogolás fontos, jó, vigyázz, ne vidd a munkát túlzásba:P

paranyuszi (törölt) 2013.03.12. 18:43:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: báhhhh már fáradt voltam....:D

Rommá melózom magam..:(

Be sem elsőztél az új POSZTON??? Beteg tetszik lenni??? :)

Tündérke21 2013.03.14. 22:32:33

@paranyuszi: Jaja, ez is nagyon ott van :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.15. 08:05:04

@paranyuszi: nem vagyok beteg, de az ilyen borús eseményeket tiszteletben tartom :D

paranyuszi (törölt) 2013.03.15. 08:27:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jahh megértem .... :D
Régebben, egy cégnél ahol dolgoztam, amikor egy "jópasi" megnősült, mindig egy perces néma gyásszal emlékeztünk... :D

Új posztot olvastad? :D
süti beállítások módosítása