Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

paranyuszi-megmondja

Friss topikok

A NAGY DUETT .... Újratöltve.... :D 2/03 Update..

2013.02.24. 11:04 paranyuszi (törölt)

419242_497800113600395_2008603493_n.jpg

Kis csavarral indít a SuperTV2 pár percet ízelítőként bejátszanak a TV2-ön is a műsorból azután indul a házi buli, ezúttal kicsit James Bondosan. Clau frizkója mintha a 70-es években készült volna, rucija egy nagyon lelkes titkárnő és egy tanítónéni keverékére emlékeztet, ikrek szigorúan kidobva. :) Tilla meglepően disztingváltnak tűnik, a frizkóját ezúttal jól eltalálták, most nem olyan szex utáni tépett fazon, és jön a magyarázat, a fekete fehér szerkókra  és a James Bond cuccra mindez tisztelgés az Oscar gála előtt...

563429_497800030267070_719808567_n.jpg

A zsűrinél ezúttal a vörös-fekete vonalat erőltetik: Klárika, Dobrády Ákos és Kasza Tibcsi is a helyén ül már.

Első párocskánk : Papp pimasz Gergő és Szulák Andi érkezik

306187_497800056933734_1180468375_n.jpgNos akkor Induljon a banzáj! Szulák Andi, bármely dominát megszégyenítő bőr cuccban feszít, csak az ostor hiányzik a kezéből. Hogy a piros bőrt miért erőltetik ebben a műsorban ? (vagy cipő, vagy kabát vagy valahol mindig feltűnik egy piros gönc) Erre sajnos nincs ötletem. Szulák mintha egy hangnemmel feljebb volna a kelletnél,  Geri hangja ezúttal kevésbé hamis, de nem sokkal kevésbé szörnyű mint előző alakításánál. Legalább most az időnként psycho dad-re hajazó gumiarcból visszavett egy kicsit.  Kasza és Papp Gergő  egy napon születtek, de nem egy évben, tényleg kicsit házibulisra vette az STV2 a feelinget, van szülinapi torta, gyertya, ünneplés és mindenféle körítés.

A zsűri meglepően magas pontszámot ad, repkednek a 10-esek és 9-esek!

Lakatos stílus Márk és Bangó királynő Margit  a következő

577351_497800180267055_327339460_n.jpgMint megtudom az elő cumi riportokból Márknak a spanyol nyelv nem idegen, sőt ha jól értettem nyelvtanári végzettséggel rendelkezik… Wow! Nem semmi Márk! Gratula!  Besame  mucho, spanyol szerelmes nótára andaloghatunk, majd hirtelen, váltanak magyarra. Hhuhhh micsoda ruhaköltemény! Lila fekete ezüst, Márk szinte matadornak öltözve, de a spanyolokra oly jellemző vörös helyett ezúttal lilával. Ejh ejhh félve írom, de a spanyol részeknél mintha a matador vezetné a királynőt… Cybergyerek bevágása a dalba, a Kistehéntől..  minek? Kérdem újra, minek? Csattogó fülű fanyúl legyek ha értem.

Picit a zsűri is fanyalog… Talán ez a produkció nem volt annyira sikeres mint a korábbiak, Márk kimondja amit én is gondolok, ha valaki mindig 120 % pörög egyszer nyújt egy 90 %-ost és lehurrogják, bumm. A zsűri egységes 8 ponttal jutalmazza a produkciót.

Gesztesi Shrek Károly és Csézy

312343_497800256933714_621430699_n.jpgLGT  Embertelen Dal. Gesztesin fekete fényes öltönykabát… a női vokálhang, alatt férfi vokált látunk…. Öööö… ez egy poén??? :) Vagy ez az eunuk csapat????? :D Csézyre bőrnacit és flitteres fekete blézer adtak. Szerintem a stylist tuti SM-ben nyomul várom mikor jelenik meg a "Szürke 50 árnyalatá" -ból oly jól ismert nyakkendő, valakin! Gesztesi ezúttal nem hamis, nem oly enervált mind legutóbb, és látszólag belead apait, anyait.  Nem tehetek róla, nekem Csézy még midig olyan mit a szomszéd lány, -ha nem köszön rám – elmegyek mellette… A dal nem rossz – mármint ebben az elődásban sem- közel  kerül az  élvezhető kategóriához… De szegény Shrek-et lehet, hogy újra kell éleszteni, annyira kikészül az ének + színpadi mozgás kombótól.

Kasza megjegyzi, hogy jó, hogy végre Shrek is „megérkezett” azaz jelen van a színpadon, hááát jobb később mint soha.

Clau picit beszól Shreknek, hogy „két hét egy jó házasság????? Hee???  8 évet nyomtam le veled… „ LOL,  Clau finoman szarrá fikázza Shreket, hogy neki bizony ennyit sosenem nyalizott mint Csézynek…   Gesztesi ugyanis I love you Csézy feliratú pólót visel. Well-well...

MÓUNIKA és Gárpár Laci érkezik a színpadra.

11219_497800486933691_1198357930_n.jpgGangnam style… egy dolgot sajnálok, hogy a legtöbb embernek lövése sincs róla, hogy ez a dal önmagában egy paródia,  a palit Koreában majdnem megfeszítették érte, és az ostobácska újgazdag sznobok keretében kicsit sem lett népszerű, a számukra erős görbe tükröt tartó nótácskájával. Ez volna a mondandó és most nézzük meg, hogyan robbant atomot Móunika és Laci…. És persze jön az unásig ismételt tánc, Mónika ruháját ezúttal sokkal jobban eltalálták halványzöld/türkiz szűkszárú naci élénksárga kis blézerrel, Laci szinte egy az egyben a klipben szereplő ruhát viseli. Móunika kicsit túl komolyan veszi magát, de jól elkapták a fílinget. A koreai nyelv helyességet, bocsánat, de nem tudom megítélni. Nem szívesen írom ezt le, DE NEM VOLT rossz!!!! :)  Ez a produkció kifejezetten tetszett, de azért az álló tapsvihar egy kicsit túlzásnak tűnik.

 A zsűrinek is tetszik, Klárika és Gyurka lehet felveszi a repertoárba…  ATYAAA ÚÚÚR ISTEN, hogy Chandler ex nőjét idézzük meg egy pillanatra az egykori Jóbarátokból. Várom már ezt a koncertet ahol ez elhangzik :)

Szabó Győző és Nagyon Király Linda

225225_497800636933676_752876515_n.jpg Lindának brutális 60-as évek frizkót rittyentettek a dal eredeti imázsához hűen, Love shack… Úgy látom ma este a sárga – tüzkiz- kék vonalat erőltetjük. Győzőn hawaii mintás ing és kocka napszemcsi… Úgy tűnik nincs olyan dal amit Linda rosszul énekelne.. ahogyan ezt sem. Nem rossz Győző sem, de a hangi adottságairól engem nem GYŐZŐTT meg, és azt gondolom egy ekkora tehetség mellett mint Király Linda, nehéz lesz kitűnni.

 Dobrády kicsit kölcsönveszi Klárika Ámor szerepét. Kasza Tibcsit, elmondása szerint anyukája sms-ben terrorizálja, hogy jó pontot adjon Lindáéknak. Csók Kasza anyu, egyetértek!

Zsidró hajhullás elleni Tamás és Szandi páros következik. 

421398_497800746933665_651167208_n.jpgZsidró és Szandi egész cukin évődnek egymással a kisfilmben. Lehet hogy más, ezt rajtuk kívül nem élvezi, de azért cukkerek. Trabant Sipos F. Tamástól… Huhh a kamera rángatása nagyon nem kellene, Trabant makettben ülve kezdik a dalt. amely mintha kissé rockosítva lenne. Szandira, Móunika ruhájával megegyező színű türkiz cicanacit, és éjtiz mini farmerruhát adtak. Nem, Zsidrónak még mindig nincs hangja, egy csöpp sem.  Ez a produkció nekem kicsit olyan mint a jó humorú ronda pasi… Bacardi KELL hozzá. De nincs, ennek hiányában én egy 6-ost adnék. Éneklés egyenlő boldogság –Szandi és Zsidró szerint- jáááájjj tényleg felkészülten várom a Coelho idézetet…

Kasza humor bonbonokat dobál és Dobrády is elkapja a fonalat!! Meglepő. Klárika szerint Zsidró jóképű. :)  Lehet, hogy egy másik csatornát nézünk? :D

Eddig a Gangnam style és Móunika vezet.

Dopeman és Szinetár ex domina Dodóka következik

524616_497800873600319_160946639_n.jpgMint megtudom Dopeman egy showman… Valaki tudja, hogy hol??? Várom kommentben. Hühhha Walk this way- Aerosmith & Run DMC. És Dorci az egyetlen aki a rap-et is el tudja énekelni, mondjuk ezt pont nem kéne, de nem baj! Aztabetyár! Szinetár előtt le a kalappal soha nem gondoltam volna, hogy ennyire sokoldalú a nő, szerintem ő érdemelné meg a győzelmet csak Dopeman nélkül. Fekete bőr kalapka mindkettőn, Dóri  haján rasta fonás, hatalmas éjtiz magnók a színpadon. A múltkori produkciót még alulról sem súrolja. Dopeman jelen van, de mégsem, rappelt, amiből állítólag korábban élt, tehát nem tudom a produkciót értékelni. Kasza ismét humorizál, Dóri összekalapozott pénzére még az Apeh is ránézhet.. Jogos meglátás… :D Dorci is nyalizik picit Dopemannak miszerint igenis profi csak eddig más műfajban nyomult. Melyikben?

És máris rapülnek (bocs :) ) a 10-esek a zsüritől.

Még mindig Móunikáék vezetnek.

Cseke Katinka és Kökény Attila a következő játékos. 

58813_497801123600294_1452131518_n.jpgEjhh a stylistnak hatalmas fekete pont, túlsúlyos nőnek slampos, sportos ruhát adni, nagy hiba!!  Katinkán lóg a farmer naci  a póló és ehhez persze tornacsuka dukál, értem én, hogy Pocsolyába lépnek, de mégis! Katinkát „Baranya aranyának” hívták az isiben, tudjuk meg a kisfilmből… stílusos Golden eye zenét kapunk alá. LOL, 10 pont a szerkiknek! In memoiram JFK. :DD Attila egy széken ücsörög hanyagul, Katinka hátul tombol mint aki dupla adag exet vett be véletlenül. Attilának nagyon szép hangja van, de  ez egy mocskos blues, miért kell ezt így cizellálni?? Katinkánk ma este nem volt annyira hamis mint eddig, esküszöm mára egészen összekapták magukat mindannyian. És egy kis LGT belejátszva a dalba…  A szájharmónikázó ex Voice Szilárd telószámát légyszi küldjétek el priviben, számomra ő az este fénypontja! :D  Katinka finoman (nem, nem finoman!!)  ráfeküdt Szilárdra a produkció végén, utána Szilárdot már nem mutatták, nem derült ki maradt-e még benne szusz. :)

Kasza szerint Katinka végre egyszer jól értelmezte a dalt. Nem vitatkozom. :)

Jelenleg a zsűri pontszámai alapján Márkék a sereghajtók. Ajjjajjj! Még  a végén meglepivel zárul az adás?!?

Hien lesz a super produkció Király Viktor kíséretében. Oscar díjas, vagy Oscarra jelölt filmek betétdalai következnek… jujjj de izgi, Várom! :D

421562_497801046933635_1171496485_n.jpgDirty Dancing betétdalával kezdünk. (valaki tudja, azt ugyan miben jelölték Oscarra???? )

Flashdance

Lion King

James Bond- Skyfall

Hien mintha fél méteres talpakon állna, valami ezüst monstrumot adtak rá, lehet, hogy a Kiss zenekar valamelyik tagjának ezüst csizmijét tépték le. Ismét a türkiz köszön vissza Hien estélyiében. Hát gyerekek ez valamiért gyengusz mint a harmatos lepke f.... Két tökéletes hang, két fiatal, csinos arc, de valami mintha mégis hiányzna ma este. Talán azért, mert úgy állnak a színpadon mint két idegen, nem akarnék Klárika lenni de mintha tökéletesen hiányozna az energia áramlás közöttük.

Dobrády kicsit magyarázza a bizit, nem lepontoznak ők, csak a véleményeküket fejezik ki ezzel. Klárika szerint szomorú, hogy minden héten kiesik valaki, de hát ez egy ilyen játék. Kasza a végére nem humorizál, kicsit sem. Nem lesz ez így jó Tibi, hogyan fogok így beléd szeretni???? :D

Jujjj kiderült a nagy titok, közjegyző hitelesíti a szavazotak, majd „összefésülik” az eredményeket… Továbbra sem tudjuk meg, hogyan alakul ki a végeredmény, bár a MI szavazataink NAGGGGYON sokat számítanak, mint az számtalanszor hangsúlyozva van. És a tovább jutók:

Geszesi  Shrek Károly Csézy

Móunika és Gápár Laci

Lakatos Stílus Márk és Bangó Királynő Margit

Papp Pimasz Gergő és Szulák Andrea

Szabó Győző Király tényleg király Linda

Cseke Katinka és Kökény Attila

Dopeman Bruce Willis és Szinetár Dorci

Jájj, tényleg a jövőbe a látok, meg lehet nézni a komment résznél, Szandi és Zsidró távozik, számomra nem meglepő módon. Megnézzük a legszebb pillanataikat. Nem sok van belőle :)

549324_497801273600279_406593230_n.jpg

Ennyi volt a nagy móka mára… 7 játékos maradt talpon a vidéken, Amy Winehouse (RIP) dala  jön legközelebb, Rehab… huhhhh nahh, ez Győzőnknek testhez álló lesz. Záró képként Szandi könnyes szemével búcsúzunk…

Jövő héten ugyanitt… ? :D :D

 

 

 

30 komment

Címkék: humor irónia 2013 Till Attila Liptai Claudia Nagy Duett Super TV2 Énekverseny Sztárpárok Élő zenés show

A bejegyzés trackback címe:

https://paranyuszi-megmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr115101393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranyuszi (törölt) 2013.02.24. 11:10:53

Az én tippem Szandi és Zsidró T páros... :) De majd meglátjuk... ;)

paranyuszi (törölt) 2013.02.24. 15:12:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Te a következő avatár mi lesz?? pori kép???? :DDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.02.24. 19:37:11

@paranyuszi: ez Talpig Jimmynek szól:P

Nézed a műsort? Mert kikérdezem:P

paranyuszi (törölt) 2013.02.24. 20:07:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nézem és írok közben, mert kiba... multifunkti vagyok!!! :DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.02.25. 19:33:07

Szégyelld el magad, hogy nem tudod, hogy Márk tud angolul, hogy nézted TE az Éden Hotelcsit?:D

paranyuszi (törölt) 2013.02.25. 19:47:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Khmmm, azt nem tudtam, hogy SPANYOLUL tud tehhh !!!! :DDDDD
ÉH-t mindig néztem csak nem sok memóriám van!!! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.02.25. 21:35:55

@paranyuszi: és szerinted miért csodálkozott rá mindig Évike, hogy milyen jól beszél?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.02.25. 21:40:52

Igen, én itt leszek, egyébként tetszett a leírás :)

paranyuszi (törölt) 2013.02.25. 22:10:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ÉÉÉÉn erre kajak nem emlékszem, bár Évikének volt pár emlékezetes pillanata... :DDDDD
Amúgy ANGOLT írtál... freud-i dolog??? :DDDDD

paranyuszi (törölt) 2013.02.25. 22:14:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Rendi tőled és köszönöm!!! :D Napi kb. 200 lapletöltés mellett nem értem mié nem bírnak néha rányomni a lájkra is, tök sok meló van benne és mellesleg jól is esne, de nem rinyálok. :D

paranyuszi (törölt) 2013.02.26. 21:08:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ájjjj, nem azt értetted belőle amire gondoltam!!! :D Csak arra utaltam, ami fontos sokszor az jár az agyunkban. Velem is előfordult már, hogy egy egész napig minden pasit egy keresztnéven szólítottam! :DDD

paranyuszi (törölt) 2013.02.26. 21:09:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Bázz úgy jártam mint a Győzike só. Senki nem olvassa a blogom, mégis mindenki tudja mi történt a Nagy Duettben, pedig egyiknek sincs STV2-je..... :DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.02.26. 22:14:52

Egyébként miért kellett pont Szandinak repülni?

paranyuszi (törölt) 2013.02.27. 08:13:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szerintem ez az eredmény leginkább a "sztárok" népszerűségét mutatja nagyobb részt kisebb részt az adott produkciót, ennyi, de tényleg gyengék voltak.

paranyuszi (törölt) 2013.02.27. 08:14:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Miért hány blog van még ami részletesen beszámol Nagy Duettről? :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.02.27. 16:53:42

@paranyuszi: aztat nem tudhassam. Nem kerestem utána :) Csakis a Tiéd érdekelt :D

paranyuszi (törölt) 2013.03.03. 20:44:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Tudom már várod, de csak holnap du-án lesz új poszt... sorryyyyyyyyyyyy :DDDD
süti beállítások módosítása