Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

paranyuszi-megmondja

Friss topikok

A NAGY DUETT - újratöltve... :D 2/02.

2013.02.18. 00:01 paranyuszi (törölt)

555996_494852140561859_524646091_n.jpg

Ismét itt van a rózsaszín cukormázzal vastagon leöntött, helyenként az egykori Ki? Mit? Tud?-ok retró hangulatát idéző zenés vetélkedő a NAGY DUETT!

Egy vallomással tartozom, a legelejéről kicsit lecsúsztam, és erről csak és kizárólag a blogom egyik korábbi főhőse tehet, és némileg összefüggésben van egy bizonyos 104 csatornás high tech tévével, meg a SuperTV2-vel ami nem jött be rajta.... :D (de ő mindent megpróbált ezt, hozzá kell tennem ... :D )


Node... :D Liptai és Tilla ismét remek elánnal indítja az estét, ezúttal mintha Tilla lenne kissé jobban felspannolva, lehet, hogy kitekerte Clau kezéből a múlt heti vodkás üveget? Clau vörös koktélruhát visel, a szín okés, de szerintem a fazonnal kicsit inkább az előnytelenebb oldalát hangsúlyozzák. Tillára egy péniszre emlékeztető (fraudi dolog??? :D ) mintákkal teli zsúfolt fehér nadrágot adtak, a fehér zakózsebből kókadtan lelógó eper vagy rózsaszál? számomra értelmezhetetlen.

És itt van a mi drága zsűrink is:

Dobrády Ákos

Klárika

Kasza Tibcsi

285368_494852847228455_1598168231_n.png

Az első produkció Kovács séf vagyok Lázár és Détár Enci

Jég dupla whiskeyvel..ta ta ta da ta da... Lázár továbbra is hamis, Enci úgy tűnik ezúttal a külsejével próbál némi extra ponthoz jutni. Enci ruhája nagyon szép, pinkiben csillogó koktélruha, ami abszolút teli találat lenne ... egy 20 éves leányzón. A produkció zenei része számomra értékelhetetlen, és, hogy miért kell a lényegét tekintve "rúgjunk be azt jónapot" hangulatú nótácskához, pornográf, már -már nyolckerre emlékeztető mozdulatokkal, gesztusokkal, letérdeléssel operálni a művésznőnek?? Arra nem tudok rájönni.

Kasza teljesen jogosan 6 pontra értékeli a produkciót...

60721_494856160561457_1465169714_n.png

Zsidró hajhullás elleni Tamás és Szandi következik.

Szandi a bemutató kis videóban hatalmasat fütyül és erre az STV2 ismét képernyő törést szimulál. Srácok... elsőre oltári ütős poén volt, főleg a jódlizásra...de másodikra pöttyet elcsépeltnek tűnik...

Gedeon bácsi... Ismét egy unásig ismételt dallam, bármelyik nyugdíjas otthonban beindul a buli erre! Igaz, hogy Zsidró lenne a 2013-as Nagy Duett Hajdúja azt kissé erősnek érzem, de hangja és ritmus érzéke, sajnos úgy tűnik továbbra sincsen. Az "olyan laza vagyok, hogy félig zsebre tett kézzel nyomom a produkciót" sem sokat segít, viszont Szandinak határozottan jól áll a kék ruci amit ráadtak.

Klárika nem túl erős 7 ponttal jutalmazza az akciót, szerintem ő a Hajashoz jár. :)

488098_494861817227558_1988256073_n.jpg

A lihegőben, Lázár lazán felpattint egy üveg whiskeyt és nem gyenge kocsma hangulat uralkodik el, azt kell mondjam, azért elég lazán viszonyul az alkohol fogyasztáshoz az STV2.

Cseke Böbe Katinkáé és Kökény Attiláé a terep

ÓÓ stylistok Istene, mondd hogyan, miért kell egy enyhén túlsúlyos nőre nadrág kosztümöt adni?? Mondd miért?? Értem én, hogy finom utalásféle a dal címére: Micsoda nő ez a férfi..Na de mégis!!!!!! Katinka most is hamis, de ezúttal legalább nem tartja sokáig a nem helyén lévő hangokat, és nem végig olyan mint a tejbetök. Attila szépen énekel és a show lényege, hogy egyes részeknél, Katinka énekel és Attila tátog rá majd fordítva. Legalább próbáltak valami eredetit vinni a produkcióba, bár szerintem ez a nóta alapból borzalmas.

Klárika 7 pontra értékeli őket.

600101_494867670560306_694995502_n.png

Erdélyi Móóuunika és Gáspár Laci a soron következő

A kis videóban Móóuunikát és Lacit láthatjuk, mint két évődő huszonéves, a riport szerint eléggé egymásra kattantak. Az STV2 vígjáték sorozatot megszégyenítő konzerv nevetést rak a kisfilm alá. Jajjj de cuki!!!!

Móóuunika ruháját ezúttal nagyon eltalálták, fekete, tollas, csinos, csajszis, illik hozzá. Nem tudom nem észrevenni, hogy az egyik háttérbeli revütáncosnő necc harisnyáján egy öklömnyi lyuk figyel... ez egy picit kínos. Áj láv júúú Bébi, énekli Mónika brutál hamisan, de legalább mosolyog, jól érzi magát. A dal végére kapunk egy kis klasszikust a New York, New York dallamából.

Szerintem Dobrády olvasta  a blogomat, mert rá eddig nem jellemző módon dobálja a kis humor bonbonokat. :D  "Mónika hangjával vallatni lehetne..." Teljesen jogos a meglátása.

Kasza hozza a formáját, Claut idézi miszerint Ákos felemelte a kis kütyüjét (a pontozásra szolgáló eszközre utal), hát ő is megteszi, Clau egykori jó kézi labdásként azonnal lecsapja a lasztit: "Tibi,  innen a tiéd is alig látszik..." LOL Kasza-Clau 0-1. Mónika közben bájosan megkérdezi Claut éles-e a mikrofonja? Aranyszíve, eddig azt hitted playback????

8690_494874130559660_560432957_n.png

Kovács Lázár félhangosan tombol tovább a dühöngőben, csoki szökőkutat és Nagy Duett szendvicset készít... Jááájjjj ez már  tényleg túúúmács.

Dopeman és Szinetár Dóra


Dopeman az előzetesben eljátssza (vagy tényleg ilyen???? ) a kukás sapkás külvárosi -bocsánat a szóért- taplót.. A kontraszt szó mellett szerintem ő és Dóri szerepelnek a szótárban.

Tom Jones - Kiss című számának sem kegyelmeznek ma este. Dopeman kezdi, kegyetlen hamis, Szinetár egy próbababához hasonlóan mozdulatlanul áll a színpadon miközben Dopeman vetkőzteti, egyenként tépve le róla a ruhákat... Majd hirtelen fordulat, tündi bündi Dórikánk egyszer csak átkapcsol valami brutális domina módba, jelzem, eszement jól nyomja! és a hangja is eldurvul a szerepjátéknak megfelelően. Van itt minden, fekete lakkbőr csizma, vörös-fekete ribi cucc, lehet, hogy mégiscsak az Ámor szexshop szponzorálta a mai estét????? Dóri... 10 pont!  Én az állam a földről szedegettem de voltak pillantok amikor Dopeman is :), esküszöm idáig azt hittem, hogy ő is egy ilyen szalvétával fogja meg a .... -t is, típusú nő, de most nagyon más arcát mutatta!!!!! A show kedvéért, Dóri rendesen kikötözi Dopemant, egy piros szőrmés karpereccel és a kulcsot hanyagul a zsűri asztalára helyezi.

527899_494878377225902_777207001_n.png

A zsűri pontszámai alapján, Dopeman és Szinetár vezet, Kovács Lázár és Enci a sereghajtó

Clau lebuktál... :D Szerintem ő is olvasta a blogot mert megjegyezte, hogy Dopeman olyan Bruce Willises. LOL.

Lakatos stílus Márk és Bangó királynő érkezik...

Ajajjj rap szám lesz Majka feldolgozása Belehalok.. Márknak azt mondják hergelje fel magát, úgy jobban fog menni a rap, Irgum burgum Márk, hergeld hát fel magad! :)

Nem is mondok semmit, nézzétek meg magatok a fotón...

72683_494882633892143_319141100_n.png

Elnézést de visítok a röhögéstől és így nem tudok gépelni... Szóval rendes rap cucc mindkettőn, kosaras cipő, kapucnis pulcsi, színes műanyag napszemcsi, minden ami kell... Hatalmas respect mindkettejüknek! Első blikkre ugyan sokkot kaptam, de azt kell mondjam, ez az igazi brutál show műsor! Márk engem rapperként nem győzött meg, de Bangó királynő megmutatta, hogy a Majka nótát is ugyanolyan jól eltolja mint a sukár csajról szólót...

Minden zsűritag énekel kicsit valamelyik számából: Klárika finoman elkezdi: má má má.. má má mária.... ejhhhhh EPIC! :D  Majd egy laza max. 3*10-es pontszámmal megtolják Márkékat.

Gesztesi és Csézy érkezik...

A Jazz + Az, Ma úgy vagyok című dala következik, szegény Geszti, megint eret nyiszálhat ha így haladunk. Hatalmas meglepetést harangoznak előre... végül annyi történik, hogy Shrekkünk felvesz egy inget és egy baseball sapit magára éneklés és sétálgatás közben. Nemtom...kissé csalódott vagyok, mint amikor azt hallottam idén nem lesz Kiszel Tünci naptár... Gesztesi, hamiskás, nem is nagyon énekel csak kiabál...leginkább Csézy adja elő a számot.

19817_494892510557822_532259158_n.png

Kasza 7 pontja füttyögést vált ki.. én max 6-ot adtam volna.

A lihegőben finomban beviszkiztek….  Tilla megint turbó nyuszi, olyan mint Spuri a Túl sövényen-ből.

Király Linda és Szabó Győző

Rolling in the deep  Adele nóta. Brutális, elementáris hangja van Király Lindának, ők egy kis hordón dobolással dobják fel a produkciót. Szabó Győzőnél becsúsznak a  hamis hangok, de Linda hangja annyira szép, hogy szerencsére nincs ideje az ember lányának erre figyelnie.. Király Lindára aki a hátul fodros ruhát adott azt azonnali főbelövéssel büntetném. Győző motoros bőrjakót visel. A zsűri közben strigulázza a ki dugcsizik majd kivel típusú beszólásokat...

5638_494899383890468_543605341_n_1.png

 A zsűri szavazatai alapján Bangóék vezetnek, Enciék továbbra is sereghajtók.

Ismét a dühöngőbe kapcsolunk, Lázár úgy tűnik mélyebben beleélte magát a nótába, konkrétan mata részegnek látszik és hatalmas tombolásba kezd, meghallván saját utolsó helyezését... Lehet, hogy valaki elmagyarázhatná neki a játék lényegét.. :)

Tolvai Reni és Kállay - Saunders András extra produkciója jön

Tolvai Reni jócskán lefogyott, platina szőke rövid haja,  sminkje, Monroe-t idézi. A ruhája nagyon eredeti, fekete-arany flitteres, tulajdonképpen egy melltartó és egy magasított fekete szoknya. Mindehhez egy Shakirát megszégyenítő hastekerést produkál. A dal nekem semmit mondó, állítólag saját szerzeményük, szép pár, de szerintem tud ennél sokkal többet is az STV2!!!

267859_494908347222905_1898075718_n.jpg

Clau ma este finoman leoszt mindenkit.. "Reni, jól nézel ki, sok munka van ebben, te sem jössz ebbe a műsorba még egyszer.." :D LOL

Indul a visszaszámlálás, 3 perc, a zsűri értékel..

Kasza szerint néhányan megérezték, elkapták mi a show lényege. Teljesen egyetértek vele, főleg Szinetár és Bangóék esetében. Klárika szerint talán inkább a duett dalokat kellene erőltetni mint a szólókat átírni.. ez is totál jogos meglátás… Dobrádynak ma piros pont, többször humoros volt és hozta  a figurát, neki már most fáj a szíve a kiesőért. Még eredmény hirdetés előtt Kasza finoman leribizte Claut. a háttér storyt nem ismerem, bár lehet, hogy szimplán nem tetszett neki, Clau utalása a pimpilijére és annak csekély méretére. :D

A tovább jutók:

Király tényleg király Linda és Szabó Győző

Dopeman Szinetár

Lakatos Bangó

Cseke Katinka Kökény A

Mónika Gáspár Laci

Gesztesi Csézy

Zsidró és Szandi

Papp Gergő és Szulák

A kieső pedig:

Lázár és Enci

 Lázár úgy tűnik még mindig be van nyomva..  Sok volt a whiskey kevés a jég! :) Gangnem style-t hozták volna legközelebb, huhhhh ezt megúsztuk.. :D Bejátsszák a legjobb pillanatokat aztán egy kis elő cumi a következő részhez, jön majd az Induljon a banzáj, és a Pocsolyába léptem! Huhhhhhha.... Nem tudom, hogyan bírom ki a következő vasárnap estig... :D

Jövő héten ugyanitt! :D

 

 

 

6 komment

Címkék: sztárpárok 2013 showműsor Szinetár Dóra Till Attila Liptai Claudia Dopeman Nagy Duett Super TV2 Bangó Margit Énekverseny Lakatos Márk Klárika Dobrády Ákos Kasza Tibi

A bejegyzés trackback címe:

https://paranyuszi-megmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr115086008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.02.18. 05:21:53

Első :)

Még mindig nem tudom nézni a műsort, talán kár érte, de így olvasva jó :D

paranyuszi (törölt) 2013.02.18. 07:59:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Köszi! :) Szerintem kár érte, én néha sírva röhögök rajta... :D

Csini.bloggerina 2013.02.18. 11:17:33

@paranyuszi: kedves nyuszi!
ezt inkább a hogyvolton kéne tolnod, legalább néha én is benéznék ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2013.02.18. 12:09:15

@Csini.bloggerina: Nem rajtam múlt! :D
Egyébként a műsort úgy is nézem, írni is szeretek róla, akkor már megteszem a SAJÁT blogomon! :D Egyébként BÁRMIKOR benézhetsz ide, ahogy bárki más is... Nem mindegy, hogy oda kattintasz vagy ide??? :D sőt! én nem moderálok ki senkit, semmiért... meg leugatni sem szoktam senkit! :D

paranyuszi (törölt) 2013.02.24. 11:07:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Cuki a pink avatar! :D Már fent van... De éjfél körül érkezik majd az update... :)
süti beállítások módosítása