Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

paranyuszi-megmondja

Friss topikok

NAGY DUETT ... ÚJRATÖLTVE ... 2/06. :D

2013.03.18. 20:12 paranyuszi (törölt)

Hola Amigos! Megint eljött a vasárnap este, és ezzel együtt, újra itt a könnyed kis pink koktél a NAGY DUETT! Gyerekek, kétszer kapcsoltam át a tévét és Clau pizsi felsővel kombinált szoknyákcsája HD-ben lazac volt (férfi olvasók kedvéért, az egy szín! ) nem HD-ben meg rózsaszín ... Trilla hasonló színben pompázó tengerész trikót és fehér öltönyt visel, szeme alatt a kis elmaradhatatlan táskácskákkal.

483859_506293952751011_144442330_n.jpg

És itt a zsűri is:

Balázs Ámor Klárika

Dobrády Ákos

Kasza humorbonbon Tibcsi


(Klárika haját ezúttal kivasalták - szerintem nem kellett volna... )

228897_506534632726943_2114037532_n.jpg

Lakatos stílus Márk és Bangó királynő Margit az első játékos

Az elő cumi videóban, van egy -jóindulatúnak nehezen nevezhető- Csók Dóri! Csók Dopeman! beszólásuk. És már indul is a Kölyköd voltam! Bőr és szegecs, minden mennyiségben, mennek a villák és a hajrázás, Márk punk frizkót visel és ez bizony jól is áll neki. Márk is teljesen lökött, de a jó értelemben, még a rockot is egészen jól hozza, a királynő először kicsit bazseválósan kezdi, de ő is belelendül. Hihetetlen, hogy 62 évesen mennyire komolyan nyomja, de azért tegyük hozzá, hogy ezúttal is Márk vitte végig az előadást. A háttérben bőrrucis táncosok dobálják vadul a hajukat.

Tibcsi dicséri Márk magas hangját, mely valószínűleg a denevéreket is elriasztotta, és még dob egy laza fikát Márk bicepszére is. Tibcsi! Legközelebb villantsál nekünk valami jobbat!!! :)  Három darab tízest zsebelnek be a zsűritől.

69847_506534672726939_534470808_n.jpg

Papp pimasz Gergő és Szulák Andi a csatatéren

Egy kis önirónia indul meg Geriben az előzetes videóban: "Majd ha a Spar parkolóban nyomjuk  a mikrobusz tetején állva, ingyen, ezeket a dalokat, 120 embernek!!!! LOL  Az esély, Geri ... megvan rá!!! :)

Hello Dolly - jajj csak nem megint musical?????? Oké, MOST magamba fojtom a dühöt ami kikívánkozna belőlem, lássuk a produkciót! Geri frakkban, Andin lila estélyi, tollak, fukszok, van itt minden! Geri vagy elfelejtette egy ponton a szöveget, vagy nem tudom mi történt, de egyszer csak átvált totális halandzsába. A produkció érdekessége körülbelül abban merült ki, hogy a Dollyt, egyszer Andira, egyszer Gerire cserélik. Geri valószínűleg egyszer sem állt sorban amikor az ének hangokat és a tánc béli affinitást osztogatták.

Dobrády megdicséri Andit, teljesen jogosan és Geri percekig azt hiszi róla beszél és egyre döbbentebben fordul a zsűri felé! Persze egy idő után leesik neki a tantusz. Megjegyzik, hogy Geri mennyit fejlődött tánctudás terén! Ó be kár, hogy nem egy lázas szombat este van! Kasza Tibcsi szerint, már volt olyan, hogy  Geri eltalálta a hangokat. Mikor???

1679_506534706060269_1629281042_n.jpg

Cseke Böbe Katinka és Attinka (by Clau) toppan a színpadra

Úristen! Csak ennyit mondok: Mizu, mizu, mizu ... Én azt gondolom ha a sz@rt porcukrozzuk attól az még, ugyanaz marad ugye, de végül is biztosan létezik az az alkohol mennyiség, amitől magamból kikelve buliznék erre a nótára. (persze lehet, hogy utána mehetnék a detoxba, de létezik.... ) Katinka és Attinka is teljes rap szerkóban, ha nem tudnám, hogy Attila lapul a szemüveg és sityak mögött, akár Flour is lehetne, bár, Attila azért lényegesen erőteljesebb hangi adottságokkal rendelkezik. Katinka még mindig higanymozgású és esküszöm ő az egyetlen aki még egy rap dalt is képes tésasszony stílusban lenyomni. Bírom a csajszit, mert próbálja hozni a show-t de a finom nőiesség és ő ... hogy is mondjam, mint Makó és Jeruzsálem, de őt, nem ezért szeretjük.

Tibcsi beszólása nagyon genyó, miszerint Katinka végre nem szoknyát visel! Durr egy tasli! Tibor, nem beszélünk így egy nőről, élő adásban, nahh!

A bizalom köre -> o                      Tibor-> .

Dobrády szerint izzadság szagú volt, visszautalnék az első mondatomra, nem kéne csodát várni! Tibcsinek bűntudata lett, mert 10 pontot adott végül.

579127_506534789393594_1920852455_n.jpg

Mint megtudjuk MINDENKI Denzellel volt a  veszélyzónában múlt héten, és MINDENKIT a nézők mentettek meg! Ez a veszélyzóna olyan mint az univerzum. Hétről hétre tágul....

Gesztesi Shrek Maci Károly és Csézy a színpadon

Valami Amerika. Mint kiderül, Gesztesinek és Claunak ez volt az első közös ...du... filmje. :) ÓÓÓ. Mindketten tiszta feketében, Gesztesi jól énekel, Csézynek mintha nem passzolna ez a dal hangjához. Csézy még a haját is kicsit karót nyelten dobálja. Ez a produkció kissé unalmas, három bumm tequila után izgalmasabban előadom bármely kareoke bárban! Trilla a produkció végén megkérdezi Claut, hogy ez alatt a film alatt jöttek-e össze Shrekkel? Gesztesi szája némán igen-t kezdett  formálni, miközben Clau hatalmas és erőteljes NEM-el felelt. LOL. Volt egy kis párhuzamos dimenzió?? :) Clau és Gesztesi között kicsit még izzik valami, hogy parázs vagy harag, az megfejthetetlen.

A zsűri is fanyalog, érthető módon. Clau miután a zsűri eléggé agyon savazta őket, megkérdezi Csézyt, szeret-e a Nagy Duettben lenni, majd szinte meg is válaszolja saját kérdését. Clau kérdez, Clau válaszol. :)

576950_506534806060259_1948927287_n.jpg

Szabó Győző és Nagyon Király Linda következik

Ajajjj!!! dráma van, Lindának egész héten nem volt hangja!! Ejhhh Győző szarcsiban vagy... Úgy nézem elkezdtük becélozni az ötven év feletti korosztályt is! Hajmási Péter, Hajmási Pál. Szerintem azért kicsit erős a szórás, lássuk be akinek ez bejön, az nyilván a később érkező Limfao nótától vágja fel az ereit, én meg mondjuk ettől. Hungarikum vagy sem, engem a műfajjal (operett) akár vallatni is lehetne, de esküszöm, Király Linda előadásában még ez se sz@r! Én ezt nem értem, hogy csinálja!!!! És folyamatosan libabőrös vagyok a hangjától, a jó értelemben! Talán a színházi műfaj miatt, ezúttal Győző is igazán jó, nincsenek hamis hangok és sokkal jobb az ő részéről hozzátett ének, mint eddig bármikor! Arról nem beszélve, hogy Lindának az ikerkidobós operett cucc is nagyon jól áll.

Klárika kicsit Honthy Hannát utánozza, Tibcsi kötözött szaloncukornak nevezi Győzőt, de duzzogva kipörgetik a három darab tízest.

602168_506534916060248_1475348287_n.jpg

A zsűri szavazati alapján Győző és Linda vezetnek és Gesztesiék bandukolnak az utolsó helyen. Majd kapunk egy másik listát, mely a JFK (ezúttal Kennedy :), de ciki, hogy ide kell írni, nehogy valaki azt higgye Jimmy Fia Krisztián!!! :)  ) dosszié titkosságával vetekedő algoritmus alapján generáltak, és az első hely nem változott, de az alapján, az utolsó helyen Papp Geriék figyelnek. Valaki aki érti, legyen kedves írja meg kommentben, ez a dolog, az intelligenciámat, tényleg meghaladja! :)

És a második etap következik! Ez elő cumi videókban, ezúttal a többi pár mesél az éppen színpadon lévőről. Nagy dilemma! Fikázz, vagy dicsérj és az alázattal nyerj szavazatokat..?

Katinka és Attinka - Blame it on the boogie

Katinka annyira táncol h minden pillanatban azt hiszem leesik róla a mikrofon paróka. A dal kissé hamis, de amit Katinka levág a színpadon azon nem tudsz nem pusztulni a röhögéstől. Ezúttal szerintem higany - pszichoanakonda és Spuri keveréke a Túl a sövényenből, mindezt Micimackó alkatával. De a második részben beszéljenek inkább a fotók helyettem! :)

601542_506534969393576_1628665051_n.jpg

Papp pimasz Geri - Szulák Andi: Randi Andi

Gergő hamis, szerintem a rock n' roll már az első Hound Dog produkciójuknál sem jött be. Tibcsi szerint, Geri úgy laza, hogy közben merev. Végül is lehet, hogy van olyan helyzet, amikor ez jól jöhet, de nem biztos, hogy a Nagy Duett színpadán, ez különösen szerencsés. :)

562893_506535076060232_1742755773_n.jpg
Lakatos stílus Márk - Bangó királynő Margit: Ha én gazdag lennék  

MUSICAL !!!!!!!! MUSICAL!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Elnézést, ez most kikívánkozott belőlem! Szóval, tudom, hogy a Hegedűs a háztetőn giga brutál népszerű, sajnos én a műfajjal nem tudok azonosulni, de, a színpadkép nagyon ötletes, Márk egy kukából mászik elő. Van itt szakadt ruha, Márk kezében lapos üveg, nem spóroltak a kellékekkel. Slussz poénként, Márk szerkója egy az egyben úgy néz ki mint, a Top Secret című film egyik ellenállójáé ... bárcsak betoppanna Nick Rivers! :D

487774_506535166060223_1655320394_n.jpg

Gesztesi Shrek Károly - Csézy : Darabokra törted a szívem

Trilla beszólása, hogy ha Gesztesit még sokat bántják, Clau még egyszer hozzámegy feleségül, rendes lavinát indít el, Clau és Gesztesi ismételt összeboronálására. De egy idő után, úgy érzem már nekik is sok lesz belőle, ahogy nekünk is. Ráadásul ha szemmel lehetne ölni, Trilla már hulla lenne. Nahh ki tudja, honnan való a szívecske a színpadon, amit mint két óvodás próbálnak összerakni??? :) Oreó csokiért lehet a komment részben játszani. Gesztesi akkora lelkesedéssel üvölti bele az éterbe, hogy végre egyedül él, hogy nem tudok nem hinni neki! :)

555079_506535266060213_1842005328_n.jpg

Szabó Győző és Nagyon Király Linda : Party rock anthem (Limfao)

YEAHHH ÉS DUPLA SUBIDUBI! Nagyon jó ez a dal, nincs olyan ember akinek ne egy szétbulizott éjszaka jutna róla eszébe! :) És Linda rappelni is tud! Besz@rok! :) Győző kicsit kifulladt és kicsit hamiskás, de még így is minden gond nélkül kőkeményen, akár a kanapén is végig lehet tombolni ezt a számot! A szerkójuk szintén viszi  a prímet, nézzétek meg a fotón alább:

64248_506535386060201_2141472560_n.jpg

Ismét két lista van... tiszta skizó!

Zsűri alapján

Győző és Linda vezet

Gesztesi és Csézy az utsó

Összesített tábla alapján

Cseke Katinka és Attinka vezet

Papp Geri és Andi az utsó helyen

Extra Super produkció következik! Ki? Ki? Kíváncsiak figyelek, de úgy érzem, az STV2-nek és nekem más fogalmaink vannak az extráról.

Voice- Nika és Voice Gájer Bálint (mondjuk Bálint hangja azért kicsit bugyi szaggató :) )

580067_506535449393528_1976875357_n.jpg

És elérkeztünk az utolsó három perchez, a zsűri értékel:

Dobrády szerint ez egy tanulási folyamat. Klárika szerint bárki is essen ki, már büszke lehet, hogy idáig is eljutott. Tibcsi szerint ne törődjenek semmivel, csak érezzék jól magukat, úgysem nyernek lófüttyöt sem! LOL. Tibcsi megint megmondta a tutit. :D

És kis időhúzás után a tovább jutók:

Cseke Katinka  - Kökény A.

Lakatos Márk- Bangó Margit

Szabó Győző - Király Linda

Gesztesi Károly és  Csézy

ÓÓÓ

625535_506535559393517_366529241_n.jpg

Papp gumiarc Geritől és Szulák Anditól búcsúzunk...
Megnézzük még a legjobb pillanataikat és véget ér a móka mára...

Még két Nagy Duett beszámolóval sokkollak benneteket! :D Jövő héten, és utána ugyanitt. ;)

33 komment

Címkék: humor csajok pasik irónia sztárpárok 2013 énekverseny TV Till Attila Balázs Klári Liptai Claudia élő show Nagy Duett Super TV2 Kasza Tibor Dobrády Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://paranyuszi-megmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr955143755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 20:47:42

Második! Az első legyen D. a V. C! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.18. 20:50:49

Majd otthon elolvasom. Rohadtul irritál a szakadö eső.

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 21:21:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Basszus a dr.-t lehagytam :-(

Egyébként Kökény Attilának nem jött ki a hangja ebben a mizuban. Cseke Katinkán meg csodálkozom, úgy gondoltam a színészeknél követelmény az énekelni tudás. Amúgy nincs vele gondom, csak azt hittem. Papp Geri esélyes volt a távozásra. Gájer Bálint hangja nekem is nagyon tetszik és Top Secret rulez!!

paranyuszi (törölt) 2013.03.18. 21:37:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Sofőr bának tasli! Mondd meg, hogy fontosabb dolgod van!!! :D

paranyuszi (törölt) 2013.03.18. 21:39:08

@Pácsó Ármándó: Ezért írtam, hogy ne várjunk csodát, ez a mizu.. hát nemtom, nekem olyan kicsit mint kocsiban a Smart.. így nézem, de nem annyira értem... :D

Top Secret 4ever! Imádom azt a filmet, akárhányszor végig tudom röhögni! :D

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:08:18

@paranyuszi: Amikor mondják a telefonba, hogy xy hogy van és a német tiszt ezzel fejezi be: - Azonnal szóljanak, ha változás történik az állapotában.
Lerakja a telefont és a többiekhez fordul: - Meghalt!
:-DDDD

paranyuszi (törölt) 2013.03.18. 22:14:45

@Pácsó Ármándó: :DDDDDDDDDD
Meg amikor mennek a professzorért a börtönbe, és az éppen egy kiskanállal vájja a börtön falát.. A prof megszólal, a francba már majdnem kész lettem .. Nick Rivers benéz a lyukon és egy hat sávos autópálya figyel mögötte.... :DDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.18. 22:22:00

Az oreos kekszért feltett kérdést nem is értem.

paranyuszi (törölt) 2013.03.18. 22:24:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ejhh.. nézd meg a fotót.. van rajta egy kék és piros szívecske darabokban, műanyagból, vagy habszivacsból...
Melyik másik TV2-ős produkcióban szerepelt, hót ugyanez a kellék???? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.18. 22:25:49

@Pácsó Ármándó: nem baj, nem zavar,az csak nemzeti hagyomány :-P

@paranyuszi: buszsofőrnek? Élni akarok? :-) Úgyi vagy egyébként :-*

paranyuszi (törölt) 2013.03.18. 22:37:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jó tipp! De sajnos nem nyertél, holnap este eredményt hirdetek!!! :DDDD

Pácsó Ármándó 2013.03.18. 22:47:32

@paranyuszi: Én nem nézek annyi tv-t, hogy tippem legyen. Biztos valami sztár-páros izé.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.19. 05:18:50

@paranyuszi: az a baj, h ami Tv2, azt nem szoktam nézni, így akár tőlem a Tényekben is lehetett :)

@Pácsó Ármándó: vagy Big Brother :D

paranyuszi (törölt) 2013.03.19. 07:32:59

@Pácsó Ármándó: Pácsó közel jár a megfejtéshez... :D

paranyuszi (törölt) 2013.03.19. 07:35:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Tehh Dotty és a Gazdáról is úgy írtál, hogy nem is nézted??? :P elég merész, de végül is lehet, hogy nem tűnt volna fel senkinek... :D

Túl sok mindent én sem néztem, ÉH-t, Nagy Duettet, néha X fikcsit, meg a találós kérdésben lévő műsort... szóval az ominózus szíveket, pont felismertem! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.19. 21:57:03

@paranyuszi: szövegértelmezës Nyussz? :-P

Tévé kettő műsorokat nem nézek. :-)

paranyuszi (törölt) 2013.03.20. 10:34:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Jahh az retekklub volt??? ÁÁÁÁ ennyire képben vagyok!!! :DDDDD

paranyuszi (törölt) 2013.03.20. 10:45:02

Mivel helyes megfejtés végül is nem érkezett... Bár Pácsóé közel állt a valósághoz.. az Oreo csoki nálam marad. :D

Tehát a Mr. és Mrs. lett volna a helyes válasz, íme néhány link aki nem emlékezne rá, sajnos pont a szív kirakósat nem találtam!!!!! :D

www.youtube.com/watch?v=5d8eyu81QLw

www.youtube.com/watch?v=3LafCO5q2zA

www.youtube.com/watch?v=TUaB7-eVGSk

paranyuszi (törölt) 2013.03.20. 10:55:55

Hajdúék mennyire sötétek!!!!! áááááááááááááááááááá :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.youtube.com/watch?v=XzNAV2gfvQA

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 13:27:16

@paranyuszi: Ez három éve volt? Én már arra sem emlékszem, hogy a tavaly milyen műsoruk volt, nemhogy 2010-ben! :-)

paranyuszi (törölt) 2013.03.20. 15:29:36

@Pácsó Ármándó: Én arra nem emlékszem ami öt perce történt... :D arra, ami három éve... simán! :D

Pácsó Ármándó 2013.03.20. 17:56:22

@paranyuszi: Akkor megéri téged hazakísérni randi után :-)
"- Te meg ki vagy?? És mit csinálsz velem?? - kérdezte Nyuszi
- De hát... , de hát ... ! - értetlenkedett a férfi
- Mindegy, folytasd most! De 5 perc múlva legyél felkészültebb! - sóhajtott Nyuszi."

paranyuszi (törölt) 2013.03.20. 19:34:47

@Pácsó Ármándó: LOL ... :D Nem hülye vagyok, csak gyér a rövidtávú memóriám. :DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.03.21. 04:56:00

@Pácsó Ármándó: :D:D:D:D:D

@paranyuszi: ebből egy percet sem láttam, nem is emlékszem rá, h hallottam volna róla :O, érdekes ez.

Esélyesem sem volt kitalálni :):):)

Pácsó Ármándó 2013.03.21. 22:17:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Sajnálom szegényt! Ez az időskori combnyaktörés+tüdőgyulladás kombó sajnos szörnyen gyakori dolog :-(

paranyuszi (törölt) 2013.03.22. 12:41:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Brékó! :) Köszi - köszi.. de már tegnap de. óta fent van új posztban az infó, hát nem is olvasol????? :DDDDD
süti beállítások módosítása