Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

paranyuszi-megmondja

Friss topikok

A NAGY DUETT ... újratöltve ... :D 2/05.

2013.03.11. 20:56 paranyuszi (törölt)

Subidubi!  :) Ismét itt  a Nagy Duett, a könnyed vasárnap esti sírva röhögés!  Claunak  ezúttal Evita frizurát csináltak (Viva Argentina! :) ) És ugyanaz a ruha van rajta ami szerepelt már az adásban csak piros színben. Mi az srácok/lányok? Kifogytunk az ötletekből? :) Clau picit megint kancsalít...  (lazulunk adás előtt? :) )Trilla ezúttal mintha az ominózus S&M védjegyű nyakkendőt viselné, de mégsem! Mert bár a mintája hasonlít, de nem szürke! :) Trilla szeme alatt laza kis szatyrocskák figyelnek...

734101_503941666319573_740819674_n.jpg

Helyén ül már a legend ... wait for it ! dary... zsűri is!

Balázs Ámor Klárika

Dobrády Ákos

Kasza Humorbonbon Tibcsi

74461_503941692986237_925176715_n.jpg

Cseke Böbe Katinka- Kökény Attila az első játékos

Szerelmes vagyok mint egy nagyágyú .. LOL és LOL (teljesen privát poén, akit érdekel, ajánlom figyelmébe a blogom legelső posztját) Katinka visong mint egy óvodás, tisztára tejbetökben nyomja a figurát, várom, hogy mikor kezdi el kislányosan csavargatni a hajacskáját. Katinka a múlt heti adásban szereplővel megegyező ruhát visel, ezúttal lila kiadásban. Majd az éterbe üvölti, hogy szeretlek Dobrády Ákos! Majd kis ovis puszit is dob hozzá. Jujjjj... Mit meg nem teszünk a pontokért? Attila hangja szokás szerint szép, de Katinka gyermeteg ugribugrija elnyom mindent egyéb inputot.

Jön a zsűri értékelése, Dobrády kicsit visszanyalizik Katinkának, miszerint látványosan fejlődött... DE, csak 9 ponttal jutalmazza... Ejnye Ákos ... a nőci itten kitépte a szívét és eléd hajította, te meg nem dobsz vissza rá egy fránya 10-est??? Ejnye bejnye...

484791_503941786319561_1962329023_n.jpg

Papp gumiarc Gergő és Szulák Andi áll az arénában...

Úristen! Lady Gaga - Bad romance ... Nahh ezt nem kellett volna! Szerintem ő egész egyszerűen egy túlontúl egyedi és extravagáns énekes (és a dala is) egy ilyen habos babos műsorhoz. És Andi arcán, esküszöm a Szürke 50 árnyalatának (talán az utolsó részén?) szereplő álarc látható. Gyerekek, engem már SENKI nem győz meg, hogy a stylist vagy stylist stáb, nem egy szado-mazo klub aktív tagja! Geri úgy néz ki mint egy feketébe öltözött Robin a Batmanből, sokkal kevésbé  hamis mint az utóbbi alkalommal, ezúttal a sorok is a helyére kerülnek. Andi felsőjén csillogó, ezer gyémántnak tűnő cucc gyönyörű -és bocsássatok meg ezért, mert alapvetően nagyon bírom őt- de akkor is úgy néz ki ebben a szerkóban mint egy túlsúlyos domina.

Tibcsi szerint, a szülők Geri enyhén pszicho fejével riogatják a gyereket ... Gyerekeket? Bakker, még én is félek tőle! Klárika a 10-est pörgeti ki nekik e heti nyerő számként.

542720_503941979652875_1266815120_n.jpg

Már nem Willis Dopeman ( a borosta elrontotta a Bruce effektust) és Szinetár Dóra a startvonalon.

Jááájjj csak nem megint egy nyálas musical????? DE! I'm singing in the rain ... Állítólag Dopeman külön kérésére. Hihető. Nem? És, hogy ne legyen egyszerű az esténk a tömény nyálat, Dopeman kocsma utáni éneklésre emlékeztető előadása váltja fel. És oda és vissza, nyál musical - hipp-hopp kocsma dal. Khmm... nem akarok csúnya szót írni, szóval csak annyit mondok, ez nem jó! Dopeman sokkal inkább énekel, mint eddig bármikor és végre nem is hamis, Dorci hangja pedig még mindig gyönyörű.. de akkor is! Tudom, hogy Dopeman is egy pasi, de nekem folyton az az érzésem amikor őt látom a színpadon, hogy amikor egynél több dologra kellene figyelnie már meghal a mutatvány.. Pedig állítólag ő egyébként is előadóművész vagy mifene, szóval érthetetlen. Dorcinak, a fényes szűk fekete nadrág kicsit combosító hatású, de az elegáns kis fehér mellénykét jól eltalálták.

Tibcsi ( my love :) ) ugyanazt mondja amit én is gondolok, kicsit kocsma utáni kijózanodás fíling volt, Dopmannél. Ögri.
482292_503942189652854_1231342940_n.jpg

Clau szerint direkt Dóri kérte, hogy egy rossz hírű pasit rakjanak mellé ... Hmm ezen Dóri őszintén meglepődik, szerintem a Clau fülébe duruzsoló szerki véletlenül kettőt lapozott. Bereczki készítette a zenei alapot, no comment, az 5let nem lett volna rossz, csak hát a kivitelezés... Dorci jövő héten gitárt törne a színpadon. Szavazzatok bázzz!!! Dopeman megjegyzi, hogy ne ejtsék ki Dorcit! Banyek valaki magyarázza már el neki plíz, hogy nem Dorci versenyez (sajnos) hanem őőő!!!!!!!

Extra produkció a csőben, L.L. Junior + Váradi Roma Café

Megfogadtam, hogy az extra produkciókat nem kommentálom, de Junior hadarás rapje, akkor is némileg kínos. Most született a kisfia és Ó be meglepő a dal, Cserháti: Édes kisfiam

580634_503942256319514_167243077_n.jpg

Gesztesi Shrek Károlyé és Csézyé a színpad

Csézy az elő cumi videóban azt mondja, hogy nem kapott az árengedményre kedvezményt. Hmm. Igen, ezen én is felháborodnék... Ha lenne a mondatnak értelme, de őt nem ezért szeretjük. Egy életen át kell játszani, de a dalt csak itt és csak ma este. Gesztesi nagyon jól indít, ezúttal egyáltalán nem hamis. Csézyn a farmer és tornacsuka olyan ambivalens látvány, mert ő olyan királylányos nahh. :) Hihetetlenül jók ma, tény, hogy Pici bá dala is nagyon klafa, de én most először megszavaznék nekik egy 10-est. Nekem átjött... Geszesi kezén a dalszöveg látszik felírva. De cuki!

Klárika szerint Gesztesi berobbant mint egy ősbölény, hogy felfaljon mindenkit. Tibcsi beszúrja, hogy amúgy az ősbölény növényevő. LOL. Tibcsi ennél többet várt, 8 pontot pörget.

559907_503942332986173_193366543_n.jpg

Jelenleg Papp Geriék vezetnék, és Katinkáék a sereghajtók.

Szabó Győző és NAGYON Király Linda következik

Linda giga brutál domina cuccban és csizmában. Valaki? Meg van lepődve??? Én nem. Lindára az eredeti klipben szereplő denevér szárnyakat szereltek, csak most átlátszó kiadásban. Pironkodva mondom, hogy nem nagyon tudtam írni mert annyira lekötött a produkció. Azért ez jelent valamit! ;) Linda hangját már nem tudom hová dicsérni, egyszerűen király! :) Győző hangjához illett ez a dal, és úgy látom kezd kicsit felnőni mesteréhez. ÓÓ igen, a dal! Free your mind! P olvasod????  Mivel ez egy személyes kötődés is, hallgassátok meg ti is, mert ez egy gekkó jó nóta!  :) Mármint eredetiben is... :)

https://www.youtube.com/watch?v=i7iQbBbMAFE

734487_503942519652821_971757692_n.jpg

Három darab 10-es landol a zsűri szavazó táblicskuján.

Lakatos stílus Márkra és Bangó királynő Margitra vetődnek a színpad fényei

Lesz maga juszt is az enyém, szerintem ez a dal rémes, de lehet, hogy ellenállásom valódi oka a zsenge korom csupán. :D Némi tangó paródia is bejátszik, Márk tengerész cuccban, a királynő pedig talpig fekete flitterben ragyog. Szerintem ezúttal nem léptek ki igazán saját a komfort zónájukból, engem ez most nem ragadott annyira magával. A királynő, szerint megmutatták a fiataloknak, hogyan kell(ene) udvarolni. LOL Ez édes!  2013-at írunk. És a valóság valami ilyesmi: 'Hozzám vagy hozzád?' ;)

Tibi te bitang ó - kiáltja Márk, vajon kinek szólhat?? :)

Dobrádynak tetszik, hogy bejönnek és buliznak, őszintén mondom volt már ennél sokkal ütősebb produkciójuk is! Klárika észrevétlenül legyurizza Tibcsit... LOL Ezek a freud-i dolgok. :) Három darab kilences száll alacsonyan a levegőben.

62702_503942562986150_324235982_n.jpg

Clau megjegyezi hogy sokat bakizott ma este ezért szavazzanak RÁ. Valamint, hogy nehogy még felmenjen a láza szombat este!  LOL Clau, megnyugtatásul közlöm, arról is írnék, de az én csomagomban csak az STV2 van benne az RTLtú nem. :D Mindenki szavazatért kuncsorog, van itt gyerek, unoka, kutya. Claunak úgy tűnik tényleg rezeg a léc, ezért még bedobja az arany hörcsögöt is, de Gesztesi csapja le a lasztit, hogy neki meg három felesége volt. Szerintem ő nyert! :) Legközelebb musical lesz dögivel, meg operett... Hát srácok, majd ír valaki más a Nagy Duettről, mert én azt végig nem nézem!!!! :D Trilla szerint jobb mint a Metallica. Hát nem.

Denzel Washington és VESZÉLYZÓNA jön! Melodráma: Papp Geriék az utolsók.

Egy extra produkciót kapunk még ajcsiba, Fatimát és Emiliót

Sunny... Fatima rengeteget fogyott önmagához képest és az angolt is jól  nyomja. Emilio vagy nagyon kicsi, vagy Fatima magas, és ezen a holdjáró sem segít, van egy kis hobbit effektus,de a produkció igazán szórakoztató!

644360_503942899652783_765419372_n.jpg

Megint egy kis Denzel, Márkék kullognak az utolsó helyen. Jujujjj!  Újabb könyörgés a szavazatokért, és elérkeztünk az utolsó három perchez, a zsűri értékel:

Tibcsi, duzzogva beszúrja, hogy miután Clau megjegyezte, hogy a zsűri szavazati szimbolikus jelentésűek, és tulajdonképpen a nézők döntenek (sosem tudjuk meg az algoritmust!!!! :) ) innentől leszarcsizza a pontozást. LOL Bárki megy ma, az már hiányozni fog... Klárika megkérdezi, hogy nem maradhatna-e  mindenki? Klárika imádunk, de nem! Dobrády gratulál mindenkinek, tetszett neki a show, és az utolsó pillanatban még megdumál Katinkával egy kis randit is. :) Egy könnyed szilveszter fílingű visszaszámolás után megtudjuk a tovább jutók nevét:

Cseke Böbe Katinka és Kökény Attila

Szabó Győző és NAGYON Király Linda

Papp gumiarc Gergő és Szulák Andi

Gesztesi Shrek és Csézy

Lakatos stílus Márk és Bangó királynő Margit

 554992_503943249652748_1436896727_n.jpg

Dopemanék távoznak tehát... Francba!  Mégsem lesz gitártörés! Szerintem emlékezzünk a Kiss című produkciójukra, az nagyon patent volt! 

http://supertv2.hu/musoraink/a_nagy_duett/2435_dopeman_-_szinetar_dora_kiss_teljes_video.html

Szinetár engem ezúttal meggyőzött a tehetségéről, Dopeman mint showman... kevésbé.

5 kicsi indián maradt ....

Jövő héten, ugyanitt! :D

Szólj hozzá!

Címkék: tv humor szórakozás irónia sztárpárok 2013 énekverseny Till Attila SuperTV2 Balázs Klári Liptai Claudia élő show Nagy Duett Dobrády Ákos Kasza Tibi

A bejegyzés trackback címe:

https://paranyuszi-megmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr45128296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása